Hvad du behøver at vide om Google Stock Split

Du undrer dig måske over, hvad fremtiden bringer for dem, der har investeret i Google-aktier for nylig. Det har været alt raseri på det seneste, at Google planlægger at dele sine aktier i to. Her er nogle fakta om opdelingen. Du skal også være opmærksom på, at denne opdeling ikke kun har åbenlyse fordele, men også kan øge værdien af din Google-aktie. Det er altid godt for dig at være foran konkurrenterne.

Som tidligere nævnt kan Google-aktieopsplitningen gøre Googles aktier mere tilgængelige for en bredere vifte af investorer. Aktiekursen havde været over $ 2000 før meddelelsen. Det vil dog falde til $ 100 efter opdelingen. Google-aktiesplittet vil gøre det lettere for mindre investorer at investere i Google-aktier, men det kan også reducere handelsaktiviteten. En virksomheds aktiekurs falder betyder, at flere små investorer kan købe den. Dette er en bedre mulighed for virksomhedens fremtid.

Hvis du vil købe aktier i Google før opdelingen, vil det sandsynligvis tjene penge. Du bør overveje virksomhedens forretningsmodel, økonomi og fremtidsudsigter, før du beslutter dig for, hvilke aktier du vil købe. Selvom aktien kan se et fald i prisen efter opdelingen, gør det det ikke nødvendigvis til en dårlig investering. Det er faktisk en aktie, som mange investorer købte før opdelingen. Det er bedst at gøre din forskning.

Alphabet er en bedre investering efter aktieopdelingen. Analytikere mener, at aktiekursen på Google er faldet, men det er stadig et godt tidspunkt at investere i det. Alphabet er en stor investering på grund af sin brede økonomiske moat rating (virksomhedens konkurrencefordel). Alphabets aktier er stadig billige takket være dets aktietilbagekøbsprogram. Dette gør det til et ideelt tidspunkt at købe Alphabet.

Alphabet, mens et godt selskab er genstand for spekulationer om en mulig Google Stock Split. Google-aktier er i øjeblikket ikke tilgængelige for detailinvestorer eller deltidshandlere med lavere kapital på grund af den aktuelle aktiekurs. Larry Page, administrerende direktør for Google, udtalte, at han ikke bekymrer sig om tilgængelighed. Virksomheden foretrækker langsigtede investorer. Det vil være et kæmpe løft til markedet, hvis virksomheden beslutter, at den vil dele sine aktier.

Sergey Brin (Alphabet CEO) og Larry Page (medstifter) ejer størstedelen af Google-aktierne. Resten af aktierne ejes af Alphabets direktører, direktører og officerer. Alphabets grundlæggere har fuld kontrol over virksomheden. Dette giver investorerne tillid. Der er også mulighed for, at aktien en dag vil slutte sig til Dow. Hvis det gør det, vil det sandsynligvis blive der i lang tid.

Scroll to top