Hvor meget realkreditlån har jeg råd til?

For at få et pant er det første skridt at bestemme, hvor meget du har råd til. Långivere bruger en algoritme til at beregne, hvor meget du har råd til. De tager ikke højde for dine mål eller økonomiske situation. Derfor skal din forskudsbetaling og månedlige betaling bestemmes ud fra din indkomst. Overvej fremtiden for at sikre, at du ikke låner for meget. Større livsbegivenheder, såsom ægteskab eller børn, kan påvirke dit månedlige budget.
Udbetaling

Forskellige lånetyper har forskellige krav til udbetaling. Fannie Mae, Freddie Mac og Fannie Mae har hver især forskellige minimumskrav til udbetaling. Men de kræver alle realkreditforsikring, hvis din forskudsbetaling er mindre end 20%. Mens udbetalingskravet for Freddie Mac er reduceret til 3%, er dette ikke en mulighed for alle låntagere. Sørg for, at du har mindst $ 2,500 sparet op, hvis du er berettiget til en forskudsbetaling på 3%. Du bør planlægge fremad, da dette kan være ret højt.

Mens en større forskudsbetaling sænker dine månedlige betalinger, sænker den også renten. Selvom du kan bruge disse penge til at finansiere boligrenoveringer eller andre udgifter, skal du også overveje de samlede omkostninger ved dit realkreditlån. Du vil have råd til boligejerskab hurtigere, hvis du har en lavere udbetaling. Du kan sænke din månedlige betaling ved at betale 20% ned. Dette vil også reducere renteomkostningerne. Du kan tjekke med din långiver for at bestemme udbetalingskravene.
Forholdet mellem lån og værdi

“Forholdet mellem lån og værdi” er et udtryk, du måske har hørt, hvis du er ved at ansøge om realkreditlån. Dette er en foranstaltning, som långivere bruger til at bestemme risikoen for at låne penge til dig. De fleste långivere vil betragte dit forhold mellem lån og værdi for at være lavere, end det er for at gøre dig mere sikker. Du vil være i stand til at få en lavere sats, og dit hjem vil have mere egenkapital. Hvad betyder forholdet mellem lån og værdi, og hvad er dets konsekvenser?

Divider aktivets vurderede værdi med det samlede beløb, du lånte for at beregne forholdet mellem lån og værdi. Divider dit realkreditbeløb med boligens vurderede pris. Hvis din ejendom er $ 300,000., vil forholdet mellem lån og værdi være omkring 83%. Denne beregning er ligetil: jo lavere dit lån til værdiforhold, jo bedre.
Månedlig betaling

Månedlige realkreditlån foretages for at reducere din lånebalance. Resten går til andre udgifter. En tredjedel af den månedlige betaling bruges til afdrag på hovedstolen, som er de beløb, du lånte. Dette er en meget lille procentdel af lånebetalingen i de første år. Resten af betalingen vil blive brugt til at betale renterne. Dette er omkostningerne ved at låne pengene. For husejere forsikring og ejendomsskat formål kræver de fleste långivere, at du åbner en escrow.

Det månedlige betalingsbeløb kan være lavere end eller højere end hele det skyldige beløb. I de fleste tilfælde accepteres delbetalinger kun, hvis der er forudgående aftaler. Realkreditlån forfalder på en første dag i hver måned og overtrædelser på den anden. Den fulde betaling inkluderer hovedstolen, eventuelle påløbne renter og eventuelle gebyrer. Dette vil sænke renten. For en lavere rente kan du også bruge rabatpoint. Mens rabatpoint generelt er forbundet med 1% på lånebeløbet, kan din faktiske månedlige betaling være højere end eller lavere.
Kredit score

Din kredit score vil påvirke den månedlige rente og betalinger, som du har råd til. Din kredit score kan være alt fra 300 til 800 og er en indikator for din økonomiske værdighed. Jo højere din score er, jo bedre. En score på 85 garanterer næsten, at du vil være i stand til at betale din gæld på forfaldsdatoen. En score under 300 betyder dog, at du er mere tilbøjelig til at standard end 850. For din lånegodkendelse er det vigtigt at forstå din kredit score.

Husk, at din indkomst, din gæld og din opsparing alle påvirker din evne til at have råd til et realkreditlån. Din månedlige realkreditbetaling kan være overalt mellem 26 og 35% fra din bruttoindkomst. En god tommelfingerregel er at sigte mod at betale ikke mindre end 26% til 35% hver måned. Realkreditforsikring er dyr og kan undgås ved at foretage højere nedbetalinger.

Scroll to top