Kredit reparation tjenester

For at hjælpe med at rydde op i din kredit score kan du også ansætte en kreditgendannelsestjeneste. Kreditreparationstjenester kan trække dine rapporter fra alle tre kreditbureauer og hjælpe dig med at identificere fejl. Disse virksomheder kan også tilbyde rådgivning om personlig økonomi. De kan kræve, at du underskriver en begrænset fuldmagt. Disse tjenester er ikke umagen værd, så sørg for at vælge et kreditreparationsfirma, der giver dig en kvalitetsrapport.

Kreditreparationstjenester involverer generelt kontakt med TransUnion, Equifax eller Experian, de vigtigste kreditrapporteringsbureauer. Disse bureauer indsamler oplysninger fra kreditorer og offentlige registre om dig. Hvis du bestrider oplysningerne, kan de bestride dem. Disse rapporter er “menneskeskabte”, og der er mange muligheder og subjektivitet. Du bør ikke være i stand til at forhandle med disse virksomheder. Dette vil spare dig både tid og penge på lang sigt.

Du kan også hyre et kreditreparationsfirma til at hjælpe dig med eventuelle tvister. Selvom disse virksomheder kan hjælpe dig med at løse tvister om dine kreditrapporter, er det stadig bedst at gøre det selv, hvis du er usikker. Det betyder ikke noget, om du bruger en betalt eller gratis tjeneste. Du skal gennemgå dine rapporter og rette eventuelle fejl. For at afgøre, om der er nye problemer, er det bedst at gøre dette mindst en gang om året.

Der findes to typer kreditreparationssvindel: virksomheder, der hævder at reparere din kreditrapport, men i virkeligheden er svindel. For at beskytte dig selv skal du vide, hvordan du genkender en fidus. Selvom ingen kan fjerne alle negative elementer fra din kreditrapport, kan du rette dem og forbedre din score. Kreditreparation er en mulighed, hvis du er opmærksom på farerne.

Kreditreparationsfirmaer gennemgår dine kreditrapporter og hjælper dig med at løse eventuelle problemer med kreditorer. Din kredit score kan hæves ved en vellykket tvist. Kreditreparationsfirmaer kan foreslå, at du åbner nye konti. Du skal være forsigtig og vente, indtil din kreditrapport er bedre, før du ansøger om ny kredit. Tilmeld dig ikke, hvis du ikke helt forstår processen. Du skal muligvis opsøge et kreditreparationsfirma, hvis du ikke er bekendt med kreditreparation.

CROA giver klare retningslinjer for at hjælpe dig med at finde velrenommerede kreditreparationsvirksomheder. Disse retningslinjer skal følges, før du ansætter et kreditreparationsfirma. Kontrakten skal skitsere de leverede ydelser, den forventede tid, der kræves for at gennemføre reparationerne, og omkostningerne. Forbrugerne har ret til at annullere kontrakten til enhver tid inden for tre dage efter underskrivelsen. For at afgøre, om dit kreditreparationsfirma er det rigtige for dig, kan du bede om en gratis konsultation.

Scroll to top